poster strandrace ijmuiden

HOE KWAM HET ZOVER

Na een aantal jaren als sponsor en organisator van de Garage Rijsenhout Strandrace actief te zijn geweest heeft Henri Joosten te kennen gegeven te stoppen als organisator en naamgever van de Strandrace. Henri heeft samen met Peter Zondag en Maurice Giovannini jaarlijks vele uren gestoken in de organisatie van de Strandrace en zijn er mooie wedstrijden georganiseerd.

Omdat de Strandrace niet op de wedstrijdkalender mag ontbreken heeft Hans Weder de eigenaar van Interflame besloten de organisatie over te nemen. Samen met Bob Tromp, Paul en Janine Goss, Mike Blom en Maurice Giovannini gaat Hans proberen een mooi evenement neer te zetten. Peter Zondag heeft voor 2020 inmiddels de vergunningaanvraag bij de gemeente gedaan.
Het organiseren van een evenement als de Strandrace kost een hoop geld. Meer zelfs dan in voorgaande jaren want een aantal partijen waar we als organisatie van afhankelijk zijn hebben hun prijzen flink verhoogd. We zijn dus op zoek naar Sub sponsors. Heb je interesse om jou naam te verbinden aan deze mooie wedstrijd neem dan contact op met Hans Weder (hans(at)interflame.nl) om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
Henri, namens het nieuwe organisatieteam en alle rijders die ooit aan de start hebben gestaan van de Garage Rijsenhout Strand Race, bedankt voor je inzet!!